Gratis DWG Viewer

For å sjekk kvaliteten og innhold på DWG-filer man leverer eller mottar anbefaler vi at man tar i bruk Autodesk DWG TrueView. DWG er et format eid av Autodesk og det finnes forskjellige viewere der ute, men vår erfaring tilsier at det er kun Autodesk sin løsning man bør benytte. Mange av de andre viser ting litt forskjellig fra originalen, noe som ofte skaper unødvendige misforståelser og tidsbruk.

De som har Mac benytter webløsningen, mens Windows brukere kan med fordel laste ned programmet.

DWG TrueView

Benytt "List" funksjonen for å f.eks. se hvilket lag og linjetyper etc. ting ligger på.

"Layer" knappen åpner laginstillingene.

DWG WebViewer

Man kan på en enkel måte aktivere ""Properties" og klikke på det man vil, så kommer all data om lag, etc. opp.

Man må registrere seg før man laster ned eller får tilgang til webløsningen, men det er både gratis og enkelt.