Oppdatering av Norsk prosjekteringsmal

Fra og med Archicad 27 og nyere versjoner har vi muligheten til å oppdatere den norske prosjekteringsmalen via skyen.

Den oppdaterte malen vil vises automatisk når man åpner et nytt prosjekt ved å velge "New"

Om man ser et lite blått plusstegn bak valget for "Norsk prosjekteringsmal.." betyr det at det automatisk lastes ned og åpner en oppdatert fil om du klikker på den. Neste gang du velger "New" vil dette tegnet ikke vises, så fremt at det ikke er en nyoppdatering tilgjengelig.