Oppdateringer og Hotfix for Archicad

De fleste brukere vil få beskjed om at det har kommet en oppdatering eller Hotfix direkte på skjermen når de åpner Archicad. Men det kan være at det er andre på kontoret, eller IT-personell som skal bistå med å oppdatere Archicad på brukerens maskiner.

Gå til nedlastningsiden og velg (om det ikke allerede står der), " NOR" for norsktilpasset utgave og hvilken versjon du vil laste ned. Vil også anbefale å alltid lese hva som er gjort av bugfixer eller oppdateringer etc.  Om det er versjon 27 eller nyere klikk på "Learn more... "og "List of Improvements" om det er versjon 26 eller tidligere.utgaver

NB! er du IT-personell les om hvordan man kan kjøre Uninteded (Silent) Install/unintall