Oppdateringer og Hotfix for Archicad

De fleste brukere vil få automatisk beskjed om at det har kommet en oppdatering eller Hotfix, når de starter Archicad. Det er da viktig å sette seg inn i hva som er utbedret/fikset i oppdateringen, før man installerer.

Gå til nedlastningsiden

• Kontroller at "NOR" for norsktilpasset utgave er det som er valgt
  • Velg hvilken versjon du vil laste ned.
  • Marker riktig operativsystem (NB! det er to forskjellige valg for Mac)

Det anbefales å alltid lese grundig hva som er gjort av utbedringer og evt. nyheter i oppdateringer etc.  Er det versjon 27 eller nyere klikk på "Learn more... " er det versjon 26 eller eldre, velg "List of Improvements".

For IT-personell som skal bistå med å oppdatere Archicad på brukerens maskiner, finnes det egne muligheter, slik som blant annet Uninteded (Silent) Install/unintall