Mangler funksjoner i Archicad

Om du mangler funksjoner, ikke finner Norsk Prosjekteringsmal eller lignede i din Archicad har du antagelig installert den internasjonale versjonen av programmet.

Dette kan du kontrollere ved å gå til Help>About Archicad.

Står det INT i hjørnet på boksen som dukker opp vil det si at du har internasjonal versjon installert.

For å laste ned norsk versjon av archicad kan du gå til www.Archciad.no, eller gå direkte til Graphisoft sin nedlastingsside og laste ned NOR versjonen derfra. Husk også å installere oppdateringer (Help>Check for Updates)