Database for standard stålprofil

Savner du å bare kunne bla igjennom alle de tusen stålprofilene du vet finnes? Det kan du, og du kan importere de inn til ditt prosjekt rett fra Archicad. Archicad har en database med tusenvis av standard stålprofiler uten noen ekstra kostnad, og du kan finne fram til de du ønsker å bruke helt enkelt - uavhengig om du prosjekterer i Norge eller andre steder i verden.

Klikk på nedtrekkmenyen til Profile Manager og velg Import Standard Steel Profile...

1. Velg din landskode

2. Finn ønsket stålprofil og marker. Du kan markere flere av gangen ved å holde nede shift og klikke. Du kan også velge ønsket geometri i nedtrekkmenyen over.

3. Legg de til prosjektet ditt ved å klikke Add Profile to the Project

4. Marker profilen(e)

5. Klikk Import for å legge de inn i filen din

Finn profilene dine inne i Beam Tool - Beam Default Settings (ctrl+T eller dobbeltklikk på ikonet)

1. Klikk deg inn på Segment for å spesifisere profilens gemetri

2. Finn de importerte profilene dine

3. En ide er å sette den til listevisning, da vil du kunne finne tilbake til de importere profilene lettere

OK og start arbeidet ditt med akkurat den stålprofilen du skulle trenge

Du kan lese mer i manualen til Graphisoft her.