macOS 14 Sonoma

Apple debuts macOS 14 Sonoma | TechCrunch

Apple lanserte operativsystemet macOS 14 Sonoma på 26. septemper 2023.

Graphisoft har jobbet kontinuerlig med å optimalisere Archicad for Sonoma. Etter grundig testing siden beta-versjonen har de fleste problemene blitt løst, og nå er Archicad kompatibelt med macOS 14 Sonoma. For å lese mer om Archicad og macOS 14 Sonoma, se denne artikkelen.

Det kan være lurt å vente ca. 6 måneder etter lansering av nytt macOS før man oppdaterer, for å sikre seg at operativsystemet er kompatibelt med programvarene du benytter:
Når bør man oppdatere til nyeste Mac OS.

Vennligst merk at Archicad 25 og eldre versjoner ikke er kompatible med macOS 14 Sonoma.