Full Disk tilgang Mac

For at Archicad skal fungere optimalt er det viktig at du gir Archicad full disk tilgang. Får du installerer nyere versjoner av Archicad kommer det opp en beskjed om at du må gi Archicad full disk tilgang. Etter noen oppdateringer av MacOS så kan denne innstilingen bli tilbakestilt og du må derfor gjøre dette på nytt.

For å gi Archicad full disk tilgang gjør du følgene:

1. Åpne opp systemvalg (System Preferences)

2. Gå til sikkerhet og personvern (Security & Privacy)

3. Gå til personvern (Privacy)

4. Gå til Full Disk Tilgang (Full Disk Access)

5. Lås opp hengelåsen

6. Huk på Archicad. Du må starte Archicad på nytt for at disse endringene skal tre i kraft.