Hvordan lage en spiraltrapp?

Her har vi en kort innføring på to ulike måter å sette ut en spiraltrapp på.

Bruk av tryllestav

1. Lag en sirkel med Arc/Circle Tool
  2. Aktiver trappeverktøyet og hold inne mellomromstasten. Da får du opp en tryllestav.
  3. Hold mellomromstasten inne og trykk en gang på sirkelen
  4. Da legger trappen seg rundt sirkelen du satt ut.

OBS: Sirkelen (Arc/Circle Tool) skal ikke gå helt rundt, men skal stoppes litt før enden av sirkelen.

Bruk av Arc By Centerpoint

1. Aktiver trappeverktøyet
  2. Klikk på tegningen og i infoboksen som kommer opp velger du Arc by CenterPoint kommandoen
  3. Velg midtpunktet for trappen
  4. Beveg musetasten i en sirkel, så kommer trappen tilsyne
  5. Fullfør trappen med å klikke der du vil at den skal stoppe.

Les mer om spiraltrapp her: Modeling Stair Tool Basics Spiral Stair

Sjekk våre kurs: Kursliste

Her har du en video som viser fremgangsmåten over