Tofløyet dør med forskjellige utseende på dørblad

Det finnes flere dører i det norske biblioteket som kan benyttes til å lage en to fløyet dør. Men om begge skal være åpningsbare og man vil ha f.eks. glass i det ene feltet og tett i det andre, er det litt vanskelig å forstå hvilket objekt og innstillinger som kan benyttes.

For å få til dette må du velge en av døren med sidefelt (NB! ikke de som heter toflyøet).

Under valget for "Rammetype sidefelt og overlys..." velger man "Rediger Ramme" og "Sidefelt"

Velg så paneltype, i eksemplet ønskes glass.

Under "Åpningstype og vinkel..." er det noen viktige innstillinger for å få 2D-visningen til å bli korrekt.

Her har vi valgt "Samme som dørblad" for åpningsretning, samt "Sidefelt" og  "Sidehengslet speilvendt"

Videre er det viktig å sette åpningsvinkelen i 2D til 90 grader. Resultatet blir da korrekt i planvisning også.

NB! slå på terskel for å få det som i eksemplet for 2D.