Skygger i 3D document

Hvordan få frem skygger på 3D document

Gå i 3D view < på nedre menylinje finner du knappen Look to perpendicular, Snag_94e344c.pngklikk på denne og klikk ut på tegningen så vil 3D vindu vri seg slik at du ser bildet fra front. Høyreklikk på tegningen og velg New 3D document from 3D > Legg inn navn og trykk ok.

For å legge til skygge på dette 3D bildet, høyreklikker du på tegningen og åpner 3D document settings. Under Model Apperance huker du av på shadows og trykker ok.

Neste steg er å stille inn sol innstillingene > åpne 3D document settings på nytt > under 3D projection trykker du på 3D Projections knappen > I neste vindu stiller du inn sol posisjonen og kamera vinkel.

Les mer om her: 3D document settings

Sjekk også ut disse artiklene: 3D DocumentUnngå mange snitt og fasadeoppriss