Hopp til hovedinnholdet

Rutine med "Leave Teamwork Prosjekt" hver 2-3 uke

Kommentarer

2 kommentarer

  • Raul Martinez Franco

    Men prosjektet og biblioteker blir ikke slettet fra Local Data Manager etter Leave, stemmer det?

    Må man slette Local Data Manager i tillegg for å unngå overnevnte problemer?

    0
  • Lise Lotte Øvre

    Hei Raul, 

    Dette er helt riktig, man må fortsatt huske på å slette lokal data, selv om man kjøre "Leave". Å slette lokal data, kan også være med på å holde prosjektet friskere og unngå problemer, så dette kan man også legge med i rutinen for et sunt Teamwork prosjekt. 

    Det foreligger faktisk en egen artikkel på akkurat dette rådet med å slette lokal data. Slett Lokal data (Local data Manager)

    0

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.

Levert av Zendesk