Trappevange blir borte i sving.

Vindeltrapp med vang

Hvis en svingete trapp bruker vanger på begge sider, kan ikke den innvendige Stringer automatisk følge den bratt stigende trappegeometrien. I dette tilfellet vil Archicad koble fra den innvendige vangen, slik at du kan justere den manuelt etter behov.

(Søylen på innsiden av trappen er et eget element.)

1.Velg trappen i 3D-vinduet og gå inn i redigeringsmodus.

2. Velg hver ende av den frakoblede vangen, og bruk redigeringspunktene til å dra dem på plass.

Får man ikke dratt det riktig på plass, så må man bygge den delen på en annen måte, og gruppere det sammen med trappa.
Vi har levert ønsker om forbedring på dette punktet. Svaret vi får er at de klarer ikke lage en formel som definerer den formen i alle tilfeller, dessverre.