Hopp til hovedinnholdet

Norkart Add-on og sikkerhetsinnstillinger Windows

På Windows maskiner kan det være at selve importen ikke starter på grunn av en sikkerhetsinnstilling i Windows defender. Hvis "Kontrollert mappetilgang" er "på" vil ikke utpakkingsprosessen virke, og du får ikke importert noe fra Zip-filen.

Innstillingene for dette finner du enklest ved å skrive inn "Kontrollert mappetilgang" i søkefeltet ved siden av Windows Start ikonet.

Se så under "Virus og trusselbeskyttelse"/ "Beskyttelse mot løsepengevirus" Andre sikkerhetsprogrammer du evt. måtte ha på maskinen kan også ha lignende funksjoner, som gjør at programmet ikke får kjørt.

NB! om du ikke får tilgang/tillatelse, må du kontakte din IT-administrator