Slik finner du objekter

Søkefelt

I det Norske biblioteket som følger Archicad ligger det en lang rekke objekter som er tilgjengelig. Dersom man ikke umiddelbart finner frem til det man leter etter ved å trykke seg gjennom de forskjellige mappene kan det være greit å bruke søkefeltet som ligger i toppen. I dette feltet kan man søke etter navn på det man leter etter. Se skjermbilde under som illustrerer.

BIM Components Portal

Trykker man på ikonet for innstillinger er det også mulig å aktivere at man søker gjennom BIM Component portalen for objekter som ikke allerede følger biblioteket. Man kan da velge om man ønsker å laste ned og ta i bruk det man finner frem til. Objektene som er tilgjengelig i BIM Component Portal er fremstilt med et eget ikon. Se skjermbilde under som illustrerer.