Hopp til hovedinnholdet

IFC, en forenklet innføring i hvordan det kan gjøres

Kommentarer

2 kommentarer

• Marco Schön

Dere skriver "i dette eksempelet velger vi  External location og huker av for Create Library Container File" istedenfor "embeddet library" fordi filen var så stor. Hva hjelper det, når man uansett har importen synlig og kan slås av og på? Kunne dere forklare nærmere hva fordelen ved store IFCer ikke i embeddet library er?

0
  • Frode Saltkjelvik

Embedded Library bør ikke overstige 100-200 MB, det påvirker spesielt Teamwork prosjekter og Send&Receive.da dataene ligger lagret i selve filen og ikke er kun er en link.

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.

Levert av Zendesk