Architerra ignorerer Coordinate Locator object etter at Archicad er restartet.

NB! dette problemet er nå ordnet i siste versjon, last ned her.

Det er en feil i Architerra som gjør at hvis du lagrer og avslutter Archicad før du er ferdig med å  importere Sosi objekter, enten i Step 2 eller Step 3, så glemmer den hva som skal trekkes fra koordinatene. Dermed kommer det du importerer i "verdenskoordinatene" langt fra det du allerede har importert.

Løsningen på dette er å gjøre all sosi import ferdig før man lagrer og lukker fila. Vi har informert utviklerene, og håper det blir fikset.