Før formatering

Om man har Software-lisens for Archicad, er det svært viktig at denne lastes opp før man gjør større endringer på maskinen, som å starte avinstallering av programmet (om man sletter Archicad fullstendig) eller formatering av maskinen.
NB! Dersom dette ikke gjøres, vil lisensen din gå tapt og vil utløse et gebyr for gjennoppretting.

Opplasting av lisens gjøres gjennom GS Licence Manager Tool, som er et eget program som installeres sammen med Archicad. Denne er du antakelig kjent med fra da du lastet ned lisensen din.

Etter du har trykket "Upload" vil du få denne meldingen og du står ikke lenger i fare for å miste lisensen.