Direktekobling mellom Solibri og Archicad

Som eneste BIM-program i verden kan Archicad og Solibri Office kommunisere direkte med hverandre.

Koblingen gir en rekke fordeler, blant annet kan man sjekke modellen i Solibri, mens man jobber i Archicad og dermed rette feil og mangler fortløpende. To-veis kommunikasjonen mellom Solibri og Archicad håndterer også Issues (BCF). Alle regelsjekker kan utføres, også opp imot andre fags IFC-filer som man evt. har som linker inn i Solibri og Archicad.

Se vår norsk presentasjon om hvordan dette fungerer i praksis her.

Løsningen er også egnet  for mengdekontroll og sjekk av for eksempel "Duplicates" (doble elementer/kopier som ligger oppå hverandre). Koblingen inneholder en helt ny teknologi som basert på IFC, kun sender endrede elementer frem og tilbake mellom programmene (kun kb og ikke hele IFC-filene som hos andre). Dette er helt unikt for Archicad og gjør arbeidsprosessen med Solibri Office svært enkel og effektiv. Koblingen lastes ned fra her.