Solibri og direktekobling med Archicad

Direkte toveis-kommunikasjon mellom Archicad og Solibri gir en rekke fordeler. Man slipper blant annet å lagre en egen fil til IFC, som så sjekkes i Solibri og man må gå tilbake til BIM-programmet for så foreta endringer og lagre disse til IFC igjen. Direktekoblingen gjør det derfor mye enklere å foreta kvalitetskontrollen av prosjektet i Solibri før man eksporter en endelig og korrekt IFC-fil til de andre involverte. Det du velger i Archicad kan markeres i Solibri og omvendt, Issues (BCF) som opprettes i Solibri, kan direkte overføres tilbake til Archicad, hvor det er koble mot involverte elementer i BIM-modellen etc. Fungerer både for Mac og Windows