3ds Max (3DStudio) fil-import i Archicad

For import av 3DStudio-filer (.3ds). i Archicad må man laste ned et lite gratis tillegg. Archicad har som standard innebygget mulighet til å eksportere .3ds-filer.

Se også viktig informasjon:

WIN - Goodies kommer ikke opp i Archicad etter installasjon.

Mac - Goodies kommer ikke opp i Archicad etter installasjon.

NB! Goodies er basert på eldre programmerings-kode som Graphisoft ikke støtter lenger. Bruk dem gjerne, men vær oppmerksom på at de kanskje ikke fungerer helt som de skal. Goodies er derfor heller ikke noe som dekkes av VIP-avtalen og eller som vår supporttjeneste bistår med. Trenger man hjelp til installering eller for å ta det i bruk, er det å regne som en konsulenttjeneste.