Action Center

Action Center er handlingssenteret til Archicad.

Dette kommer opp som et eget vindu i Archicad når det er oppgaver som trengs å sjekkes eller oppdateres.

Action Center finner du i vinduet over eller ved å gå til File > Info > Action Center.

I Action Center kan du finne status på følgende punkter:

• Biblioteker
  • Hotlinks
  • Tegninger
  • Rapporter
  • Lisenser
  • Oppdateringer
  • Undersøkelser/tilbakemeldinger

Hva forteller varslene oss:

ActionGreen.png  Alt ok
ActionOrange.png  Manuell kontroll er nødvendig

Advarsel. Problem funnet. Kontroll er nødvendig

Her har du en kort forklaring på hva de ulike punktene går inn på:

Biblioteker

Er det noen biblioteker som mangler eller som trenger å oppdateres, får du varsel om dette her. Et eksempel kan være at en vegg endrer overflate til å bli rutete sort og lilla. Dette kan tyde på at et bibliotek mangler. Da må du inn å rydde i biblioteket og legge det til på nytt.

Hotlinks

Her har du oversikt på om Hotlinks er oppdatert eller ikke.

Tegninger

Her sjekker du om tegningene dine er oppdatert og om kildene fremdeles er tilgjengelige.

Rapporter

Rapportvinduet viser informasjon om bilde og beregningsprosesser, input og output operasjoner og nylige Add-Ons.

Lisenser

Her får du beskjed om programmet kjører med gyldig lisens eller ikke.

Oppdateringer

Trenger Archicad å oppdateres får du varsel om det her. Du kan også sjekke dette om du går på menylinjen øverst - velg help - check for updates.

Undersøkelser/tilbakemeldinger

Her kommer det opp tilgjengelige brukerundersøkelser.

Du kan lese mer om det her:

Action Center Help