Endre tekststørrelse i Sone Stempel

Det er flere som ønsker å endre størrelsen på teksten i sone stemplene i Archicad. Når det kommer til dette må man se på sonestempelet som at det er tre ulike tekst typer, som betyr at man må endre denne størrelsen på to ulike plasser. Det kan være at man ønsker at Rom navnet skal være mindre, eller at rom nummeret skal være større.

1. Åpne Zone Selection settings, på det Zone stempelet man ønsker å endre på.
  2. Velg innstillinger
  3. Trykk på Stemplets visningsinstillinger...
  4. I dette eksemplet er det målestokken 1:50 det handler om. Velg Utssende 1:50
  5. Velg Tekst og overstyringstype 1:50
  6. Husk at man må ta stilling til hvilken målestokk man er i, og velger dette deretter.

7. Slå på Overstyr type for romnavn

8. Velg om man ønsker å endre Sonenavn, Sone nummer og Tekstblokk

Gjør endringene man måtte ønske og trykk OK.

Etter endring ser sonestemplene følgende ut:

1:50                                                                          1:100