Revisjonsky i skjema

Archicads innebygde revisjonssystem fungerer også i skjema. Ønsker man en revisjonsky rundt f.eks. en dør som er endret, kan det gjøres som i eksemplet under.

I eksemplet er det kommet på Revisjons ID og endringsnr. NB! om en dør får en revisjon på seg vil den havne på et eget skjema om de andre like dørene ikke har det samme.

Velg "Annotate"

Når du er inne i "Annotate" vinduet, åpne objekt verktøyet og enten benytt søkefunksjonen eller bla deg frem til "Revisjonskyer" mappen og den du vil ha.

Sett det ut og juster størrelsen til ønsket visning

Lukk "Annotate" og det vil nå kunne se slik ut.