Element Information

Elementinformasjonspaletten viser informasjon på f.eks. egenskaper

og dimensjoner på et eller flere elementer.

Paletten finner du her > Window > Palettes > Element Information

I eksempelet under har vi markert ytterveggen og får opp informasjonen som er knyttet til den.

Under punktet Information Content har du 6 knapper som viser ulik informasjon.

1. Klassifikasjoner og egenskaper
  2. Lengde, omkrets og tykkelse
  3. Areal
  4. Høyde
  5. Overflater
  6. Volum

I høyre hjørne av paletten finner vi en nedtrekksmeny hvor du kan lagre eller skrive ut dataen som vises.

Du velger selv hvilken data som skal være med ved å markere de ulike boksene slik at de er markert blått som i bildet under.

For mer informasjon se her:

Element Information