ArchiTerra eldre versjoner

ArchiTerra Plus  2.1

Trykk på ikonene for å laste ned Architerra Plus 2.1 med SOSI for ARCHICAD 24 og 25.

WIN.jpg              Mac.jpg

Windows:          Mac:

For installasjonsveiledning og brukermanualer - klikk på link under:

ArchiTerra benytter online lisenser

Online lisens krever tilgang til internett. Lisensen består av et brukernavn og passord og man kan enkelt  bytte på å benytte lisensen på tvers av de ansatte på kontoret.

Support/kundestøtte

Les mer om support på ArchiTerra.

Vi har også et eget online kurs på to timer for ArchiTerra.

Kontakt salg.no@nordicbim.com om du har behov for oppgradering eller flere lisenser.