Archicad NOR for MacOS (Apple silicon) er endelig tilgjengelig!

Endelig er ventetiden over, versjonen av Archicad som er tilrettelagt for Apple silicon og dens prosessorer er endelig tilgengelig med Norsk versjon.

Denne finner man ved å gå inn på Archicad.no, trykke på nedlastningssiden, akkurat som før.

Før du setter i gang med nedlastning vil vi anbefale alle om å sjekke om deres Mac er kompatibel for å kjøre denne versjonene av Archicad. Les mer om hva som kreves for denne versjonen her: Macer med Apple-chip.

Hva er fordelene?

Med native støtte til apple silicon får man full tilgang til kraften i disse nye prosesorene. Ønsker du å lese mer om testene som er gjor kan du gjøre det her.

Kjente feil

Cineware rendering går tregt

Sun study vinduet er croppet

Les mer om de kjente feilene og hvordan man kan jobbe rundt dem her.

Ønsker du å lese mer om Archicad og Apple silicon kan du gjøre det her.

Det er ikke alle add on som er blit oppdatert til å fungere med Apple silicon så bruker dere feks Norkart, Architerra eller Archiframe så vil ikke disse fungere med denne nye versjonen.