Edit Selection Set

Edit Selection Set lar deg endre spesifikke egenskaper på flere ulike elementer samtidig, som for eksempel Lag, Classifications og Properties.
Funksjonen finner du oppe på verktøylinjen, sammen med Show All Layers og Library manager (i det norske oppsettet) eller ved å gå til Edit>Element Settings >Edit Selection Set.
mceclip1.png  Snag_59538d.png

Om man benytter Find&Select for å søke opp elementer i forkant kan man raskt og effektivt tilegne ny eller endre informasjon på store deler av prosjektet samtidig.

For en mer utdypende forklaring rundt verktøyet kan du gå til Graphisofts Help sider.